Pizza, gyros, hamburger, kebab, hot-dog házhozszállítás Kisvárda, Fényeslitke, Döge, Ajak, Anarcs, Jéke, Kékcse és Pap területén!

ŐRÜLETES PIZZA-osztás A HALIHÓBAN

Kiváncsi vagy rá, hogyan kerül egy valódi, 28 cm-es HALIHÓ PIZZA INGYEN az asztalodra nap, mint nap?

Csak akkor olvass tovább, ha a fenti kérdésre „igen”-nel válaszoltál!

Na de akkor, hogy is van ez az ingyen pizza mizéria?

Regisztráld magad, rendelj és Te is részt veszel ingyen pizza játékunkon. Minden nap kisorsolunk 1 pizzát azok között, akik regisztrálták magukat honlapunkon és úgy rendeltek az elmúlt 1 hónapban!

A játék szépsége, hogy elég havonta egyszer rendelned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson. Ha havonta legalább egyszer rendelsz valamit, akkor megadod magadnak az esélyt, hogy mától fogva akár minden nap tiéd legyen az ingyen pizza. Minél többször rendelsz, annál több esélyed van a nyerésre…

Hogyan és mikor sorsolunk?

A sorsolás automatikusan történik algoritmus alapján. Minden nap 11.00, 14.00 és 17.00órakor, véletlenszerűen kiválaszt egy valakit a számítógép.

Nyertél?

Ha belépés után az PIZZA INGYEN oldalsó menüpontra rákattintasz, majd a nyertesek listáján látod a neved, és a neved mellett, a mai dátum szerepel, akkor NYERTÉL!

Szóval a lényeg!

Az utolsó rendelésed napjától kezdve 1 hónapig bármelyik nap nyerhetsz! FONTOS! Be kell jelentkezned és úgy kell rendelned, különben nem veszel részt a sorsoláson!

Az egyetlen dolgod:

ha szeretnél hozzájutni a pizzádhoz, neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy nyertél.

Ahhoz, hogy megtudd, hogy Te nyertél-e, bizony fel kel jönnöd a halihopizza.hu oldalra mert mi nem szólunk, nem telefonálunk, nem küldünk e-mailt.
De, ha látod a neved a nyertesek között a mai dátummal, akkor azonnal tárcsázd a 70/207-1234-ös számot, és szólj nekünk, hogy Te vagy a mai nap nyertese, persze csak akkor, ha szeretnéd a pizzádat!

Szólunk előre, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, de nem telefonálsz legkésőbb este 9 óráig, a pizzádat szó nélkül megesszük!

Szóval, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a játékban és regisztrálod magad és úgy rendelsz, akkor érdemes lesz minden nap feljönni a halihopizza.hu oldalra, és ellenőrizni, hogy nyertél-e.

Ha Te vagy a nyertes, olyan pizzát választhatsz, amilyet csak szeretnél…

Telefonszámunk még 1x:

70/ 207-1234

Fontos!

Játékunkban csak Kisvárda területén belül lakó regisztrált tagjaink vehetnek részt.

Fényeslitke, Pap, Jéke, Anarcs, Döge, Ajak, Kékcse lakosai 400 Ft-os házhozszállítási díj ellenében juthatnak jól megérdemelt pizzájukhoz. Tehát, ha nem kisvárdai, vagy a fenti települések lakosa vagy, ne várd, hogy nyereményedet kiszállítjuk, mert mi egy kisvárdai pizzéria vagyunk…

Nyeretesek
Kosaram